Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 6

Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 13
akvarij

Naši počeci

Moj početak - dexter

Bavljenje akvaristikom za mene je bila "strani pojam".Dok nisam upoznao svoju dragu ženicu koja voli ribice. Vođen idejom da iznenadim i sebe i nju, za rođendan sam njoj kupio poklon - akvarij... ... Moj početak - dexter »

Moj početak - cariba

Prve ribice – dva gupija – dobio sam s nekih sedam godina. Naravno, stavljeni su u bocu od pet litara s malo kamenčića i jednom biljkom iz susjedne bare - to je bio najbolji akvarij ikada... ... Moj početak - cariba »

Moj početak - SparroW

Davno, još se sjećam kao danas, dobio sam svoj prvi akvarij. To je bila kugla od cca 6l i u nju sam stavio par komada gupija kojih sam dobio od ujne dok su još bili mali. ... Moj početak - SparroW »

Moj početak - dejan sukurma

Bilo je to točno 27. kolovoza 2005. godine. Tek sam doselio u ovaj grad i samim tim prvi put sam prisustvovao čuvenom derventskom sajmu... ... Moj početak - dejan sukurma »

Moj početak - melek

Moj početak kao i kod većine, bio je pun pogrešaka: cikliranje i ostale važne stvari sam preskočio - iskreno nisam ni znao da to ikako treba, a u to vrijeme nisam ni imao internet ... Moj početak - melek »

Moj početak - bojan9683

Nećakinja je slavila svoj 9. rođendan u McDonaldsu i od njih dobila jednu zlatnu ribicu s malim akvarijem od 3l, što je meni izgledalo smiješno i nelogično pa sam odlučio kupiti veći akvarij od 60l... ... Moj početak - bojan9683 »

Izabrana riba:

  • Melanochromis auratus


    M. auratus je bio jedan od prvih ciklida koji se izvoze iz jezera Malavi. Mužjaci će braniti svoj teritorij, kada su ženke prisutne, ali će ga napustiti čim nema interesa ženki za mrijest. Mužj ...

    » Melanochromis auratus

Najnoviji članci:

Najnovije na forumu

Zanimljivi linkovi