Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 6

Notice: Undefined variable: row_rubrika in /home/akvarijskeribe/public_html/inc-zaglavlje.php on line 13
akvarij

Savjetnik za prave akvariste

Obrada fotografija

Iako za potrebe foto-galerije i foruma ne trebate sami obrađivati fotografije jer se one same smanjuju na potrebne dimenzije, ovdje ćemo vam opisati kako ih smanjiti i pohraniti. Tako ćete uštedjeti na vremenu slanja, impulsima ili prometu. Izabrali smo za vas četiri najčešća programa. Najprije ćemo započeti Paintom: PAINT napisala: jasmina Iako skromnih mogućnosti, Paint je program koji dolazi uz Windows platforme i imate ga najvjerojatnije svi na svojim računalima. Pokr ... Obrada fotografija »

Savršena fotka akvarija

Ako mene pitate, savršena fotografija akvarija ne postoji. Puno puta ste na forumu mogli pročitati nešto u stilu „akvarij super izgleda ali uživo je još ljepši!“.  A znate li zašto? Zato što je to istina! Nijedna statična slika ne može tako vjerno dočarati pokrete riba ili lagano lelujanje koralja na vodenoj struji, kao naš pogled uživo... Zato ne brinite ako vam se vaše fotografije ne čine savršenima, već poradite n ... Savršena fotka akvarija »

Izabrana riba:

  • Pseudomugil signifer


    U nas poznatija pod nazivom dugina riba, tj. jedna od njih. Miroljubiva je tropska ribica koja naraste do nekih 6-7cm dužine. Odgovara joj blago kisela voda pH 6,5-7,5, temperature 23-28°C i tv ...

    » Pseudomugil signifer

Najnoviji članci:

Najnovije na forumu

Zanimljivi linkovi