akvarijske-ribe.com - Registracija

Poštovanje, da biste se mogli registrirati i koristiti sve mogućnosti koje Vam pruža registracija, morate se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum i web stranice http://www.akvarijske-ribe.com, a koji su navedeni u tekstu ispod.

1. Web stranice http://www.akvarijske-ribe.com i ovaj forum su privatno vlasništvo. Pristup forumu je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, te je njegovo korištenje pogodnost, a ne pravo i može bilo kome biti uskraćena ako administratori ili moderatori procijene da se ne ponašate u skladu s ovim pravilima.

2. Pisanjem i slanjem fotografija u forum ili bilo koji drugi sastavni dio web stranica, ustupate vlasnicima web stranica pravo na uporabu i objavljivanje tih tekstova i fotografija. Autor teksta/fotografije ima pravo zatražiti ne potpisivanje njegovog imena/nadimka ispod takvog teksta/fotografije

3. Sve poruke na ovom forumu izražavaju mišljenja, stavove i poglede članova koji su ih napisali; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma (u daljnjem tekstu: Admini) ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih poruka (naravno, osim vlastitih).

4. Svaki član foruma smije imati samo jedan korisniki račun (korisničko ime). Svatko tko se prijavljuje pod više korisničkih imena, bit će blokiran i isključen iz foruma.

5. Admini će u najkraćem mogućem roku izbrisati poruke uvredljivog, nepoćudnog i/ili nedopuštenog sadržaja, no treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaku poruku. Uvijek postoji mogućnost da neke od poruka takvog sadržaja ne budu izbrisane (stoga se ne ustručavajte obavijestiti Admine o takvima).

6. Slanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutačno i trajno isključivanje osobe (činitelja/ice) s ovog foruma kao i obavijest provideru kršitelja, u svrhu zabrane pristupa internetu. Napominjemo da administratori imaju uvid u Vašu IP adresu, pomoću koje se nepogrešivo dolazi do podataka korisnika. Admini imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati ili promijeniti teme i poruke s nedozvoljenim sadržajem.

7. Svi podaci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid i jednoj osobi (osim Vas, Admina i onima kojima podliježemo zakonski). Admini ne mogu i neće biti odgovorne ukoliko uslijed neovlaštenog napada dođe do uvida u otkrivanja podataka.

8. Nije dopušteno slanje neželjenih reklamnih poruka (SPAM-a) putem privatnih poruka. Korisnici koji neće poštivati ovo pravilo bit će ODMAH i BEZ NAJAVE trajno isključeni iz foruma. Molimo sve koji prime takve poruke da o tome obavijeste administratore.

9. Forum koristi tzv. cookies (kolačiće) za spremanje podataka na vaše računalo kojim pregledavate sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Vaša e-mail adresa služi samo za registraciju, te obavijesti vezane uz vaš korisnički račun.

10. Vlasnici foruma zadržavaju pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku i bez najave. O promjeni će obavijestiti svoje registrirane članove

Klikom na "slažem se..." potvrđujete da se slažete sa svim gore navedenim kao i da ćete se istog pridržavati.

 
cron